lördag 3 juli 2010
Massa mat
Gårdagens lunch i varma Stockholm blev en riktigt bra hamburgare på Texas Burger.
Mitt på stekar..., förlåt Stureplan. En uteservering var ett måste.
Hamburgaren smakade som sitt hemland USA med mycket grönt, pommes och coleslaw.
När väl lunchen var i magen, planerades middagen. Omega 3 är ju nyttigt, så ett rejält fiskspett inhandlades på Högtorgshallarna. Den hamnade sen på min nya pryl, en bordsgrill och slank ner med en prestigecava från Raventos i Blanc. Det är bra att dricka mycket och ofta i värmen har jag hört.
Jag gillar Cava, bra Cava, Visst, det är inte Champagne, men ska då heller inte jämföras med det.
Elisabeth Raventos 2003 är en av gårdens bättre cuvéer, med över fyra på sin jästfällning. Fylligt, runt med fina mognadstoner som knäck, kola, svamp och nötter. 2002:an går numera att beställa, importör är Prime Wine.
Skål!
/S
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Det var rejäla grillspett.
SvaraRaderaHur fick du fyr på kolen,
använde du eldkastare som
maskrosvinspappan
Hötorget är duktiga på grillspett.
SvaraRaderaDet gäller att ha bra kol, inte surkål...
Grillen fungerade för övrigt mkt bra, bättre en engångsgrillar!
/S